Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
betonowe_buciki nieśmiały

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszka wygadany

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 1:12 pm Temat postu: |
|
|
wiesz,ja dzisiaj tam jadę na chwilkę.. to jak wrócę- napiszę Ci gdzie powinieneś wysiąść tym autobusem, którego rozkład zamieściłeś :)
To 126 jest? :d
jak tak to ja będę wsiadać na Zaporoska-Zaporoska :D _________________ "I love when U do that hokus-pokus to me"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Geodeta nieśmiały

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 3:31 pm Temat postu: |
|
|
Betonowe Buciki My Cie możemy wziąśc z Kępna  _________________ "Geodezja - kto się z nami zmierzy?" |
|
Powrót do góry |
|
 |
meg wygadany

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 4:04 pm Temat postu: |
|
|
elloo:) wszystkim "pierwszakom" ja też jutro na zajęcia, muszę tylko opracować trasę dojazdu a jeśli chodzi o grupy to pewnie 3lub 4 choć pewnie ta druga opcja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszka wygadany

|
Wysłany: Pią Paź 09, 2009 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Betonowe Buciki :d wiec jesli chodzi o dojazd autobusem.. mozesz z PKP isc na ulice dworcową i tam wsiąść w 406 i wysiadasz na Nowym Dworze, na krzyżówce ,czyli pod szkołą :)
Edit: na stronie jest zamieszczony podział na grupy i plan został zaktualizowany- podano sale ;) To tak jakby ktoś nie wiedział :D _________________ "I love when U do that hokus-pokus to me"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
czarna_13 nieśmiały

|
Wysłany: Sro Sie 04, 2010 4:58 pm Temat postu: zapytanie |
|
|
Witam mam pytanko czy moge sie na kogos powołac kto juz złożył dokumenty na I rok GIK ?Prosze o odpowiedz chce złożyc dokumenty w pt. (PODUSZKA moge na Ciebie?)A może ktos nowy idzie to oboje skorzystamy czekam wiec na info.
_________________ _________________ czarna |
|
Powrót do góry |
|
 |
Poduszka wygadany

|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 8:58 pm Temat postu: Re: zapytanie |
|
|
czarna_13 napisał: | Witam mam pytanko czy moge sie na kogos powołac kto juz złożył dokumenty na I rok GIK ?Prosze o odpowiedz chce złożyc dokumenty w pt. (PODUSZKA moge na Ciebie?) |
Bardzo chetnie, z tym że ja już na drugim roku jestem heh. _________________ "I love when U do that hokus-pokus to me"
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|