Forum dyskusyjne
|
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
q nieśmiały

|
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 8:44 pm Temat postu: certyfikaty energetyczne budynków |
|
|
Witam.
Zamierzam podjąć studia na kierunku audyt energetyczny i certyfikacja i w związku z tym mam prośbę do osób które takie studia już rozpoczęły. Napiszcie kilka słów jak wam się studiuje w WSH, jacy są wykładowcy, jakie dokładnie są przedmioty i które z nich kończą się egzaminem, a które zaliczeniem i czy trudno jest zdać egzaminy lub uzyskać zaliczenia.
Będę wdzięczny za każdą informację i opinię na temat tych studiów i ogólnie uczelni.
Jeszcze jedno pytanie, na stronie internetowej WSH znalazłem informacje że czesne wynosi 350 zł miesięcznie, a ile wynosi koszt całych studiów (przez ile miesięcy należy pomnożyć to 350 zł). Zazwyczaj rok akademicki trwa 9 miesięcy, ale bywają odstępstwa od tej reguły. |
|
Powrót do góry |
|
 |
iwona nieśmiały

|
Wysłany: Sob Sty 10, 2009 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Również zamierzam podjąć studia na tym kierunku od lutego. Jeżeli chodzi o opłaty, to z tego co mi wiadomo, to będzie to 10 x 350 PLN. Jak wejdziesz na stronie głównej WSH w Rekrutacja-Wnioski i druki-Deklaracja opłat miesięcznych, to zobaczysz jak rozłożone są opłaty.
Mam nadzieję, że na Twoje pytania ktoś odpowie. Sama jestem ciekawa jak jest... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Domma nieśmiały

|
Wysłany: Sob Lut 04, 2012 11:44 pm Temat postu: |
|
|
Czy ktoś kto studiuje na tym kierunku, albo studiował może się wypowiedzieć czy warto? Chcę się wybrać,a le najpierw wolałabym poznać opinie studentów.
Dzięki za wszelkie wskazówki! _________________ zegar, atlas, azymut |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|